trende

Quartz Isıtıcılar

Quartz Isıtıcılar
29.11.2021
572

Pek çok alanda kullanılma özelliğine sahip olan Quartz Isıtıcılar özellikle endüstriyel alanlarda kullanılmaktadır. Uzun ömürlü olması ve kalite düzeyi yüksek olması nedeni ile sürekli olarak ihtiyaç duyulan bir rezistans türü Quartz Isıtıcılar kullanacağınız quartz ısıtıcıların güvenilir ve verimli şekilde çalışabilmesi için ihtiyaç duyulan en temel parçalar arasında yer almaktadır. 

Quartz ısıtıcı ürünleri ışıma yöntemi ile anında ısıtma yapabilen ürünlerdir. Cisimleri veya insanları doğrudan ısıtabilen quartz ısıtıcılar, ısınmış olan havanın kapalı mekan içerisinde dağılmasını ve cisimlerin de ısınmasını sağlar. Isıtma işlemini yaparken havayı asla kullanmayan quartz ısıtıcı modelleri insan sağlığı açısından da herhangi bir risk içermemektedir. Mekandaki havayı kurutmadan ve insanlarda baş ağrısına yol açmadan ısıtma işlevini üstlenen ve başarılı bir şekilde yerine getiren quartz ısıtıcılar günümüzde pek çok farklı sektörde yer alan işletme tarafından da tercih edilmektedir. Ev tipi olarak da üretilen bu ısıtıcılar sayesinde büyük bir enerji tasarrufu elde edebilirsiniz.

Teknik Bilgiler

Quartz Rezistanslar değişik çaplarda ve boylar da değişik kullanım amaçlarına uygun olarak üretilmektedir. Standart üretim çapları 8 -10 – 16 – 18 -23 -25 mm’dir. Standart üretim boyları ise Minimum 250 mm Maksimum 3500mm’dir. Quartz  Rezistanslar Minimum 24 V ile Maksimum 500 V DC besleme gerilimleri arasında üretilebilmektedir. Talep edilen güç değişkenlik gösterse de Minimum 250W Maksimum 10000W arasında üretilebilmektedir. Bu tip rezistanslar  boruların içerdiği değişik renk çeşitleri sayesinde sütlü beyaz, yarı şeffaf, şeffaf renk modellerinde üretilebilmektedir. Quartz  Rezistansların başlıca ve yaygın kullanım alanları sanayinin tüm kollarında, endüstriyel kurutma sistemlerinde, gıda sektöründe, tekstil baskı boya kurutma alanında, otomotiv sektöründe ve elektrikli ev aletlerinde, soba imalatında yaygın olarak kullanılmaktadır. 

Quartz Isıtıcı Rezistansların enerji çıkışları Quartz Cam Boru çapına göre vidalı, soketli ve kablo çıkışlı olarak imal edilebilmektedir. Buna ilaveten firmamız geliştirdiği ileri teknoloji ile envanterin de bulunan çift tüplü Quartz Isıtıcılar ile sıra dışı bir üretim gerçekleştirmektedir. Bu rezistanslar Minimum 200 mm Maksimum 3000mm uzunlukların da üretilebilmektedir. Enerji Çıkışları vidalı ya da kablolu tip olabilir. Yassı kesit ölçüsü ise 15*33mm’dir. 

Ürün Sipariş Formu

    Ziyaretçi Yorumları

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

    Whatsapp
    Fatih Avcı
    Fatih Avcı
    Merhaba.
    Size nasıl yardımcı olabiliriz?